ACB

Sergi Martínez: “Sortir del Barça era gairebé una necessitat”

L’aler Sergi Martínez (Rubí, 1999), cedit pel Barça al Bàsquet Girona, ha admès que sortir de l’entitat blaugrana era “gairebé una necessitat”, perquè “sent jove sempre vols jugar una mica més”. “Vaig treure coses súper positives del Barça i estic molt agraït perquè m’ho han donat tot des de petit i no els puc recriminar res, però necessitava aquest canvi. Com a jugador jove busques un plus més i crec que era el moment necessari tant per al club com per a mi de separar aquest camí amb una cessió”, ha insistit.

Martínez admet estar “molt content” a Fontajau, on ha “recuperat aquest ’feeling’ que tant necessitava”, segons explica en una entrevista amb EFE a tres dies d’enfrontar-se als culers, on ha jugat des que tenia “11 o 12 anys” fins a l’estiu passat. L’aler català s’ha erigit en un dels referents del conjunt presidit per Marc Gasol, amb unes mitjanes de 6,1 punts, 6,4 rebots, 1,2 assistències, 10 de valoració i 27 minuts en 25 partits. És el quart millor rebotador de la Lliga Endesa, només darrere de Willy Hernangómez (7), Edy Tavares (6,8) i Chica Moneke (6,8).

A Fontajau, on coincideix amb el base Juani Marcos i l’escorta Michael Caicedo, també cedits pel Barça, ha aconseguit els seus límits a l’ACB de punts (13), rebots (13) i valoració (25: en la derrota de fa dues setmanes a la pista de l’Unicaja per 111-80). Afirma que té “ganes” que arribi el partit d’aquest diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)