ACB

Impotència verd-i-negra

Bàsquet. ACB. La Penya continua indignada pel que Andrews qualifica de “robatori” perquè considera que la pilota va tocar el cèrcol

A la Penya li continua bullint la sang pel final que li va tocar viure a Madrid. Andrews va fer un tuit en què deia: “Mai havia vist una cosa així a la meva vida. Un robatori!” El capità del Joventut Pau Ribas també era molt crític i a través de les xarxes també va criticar la decisió pel fet que la pilota sí que havia tocat el cèrcol quan va fer el tap Hezonja després de fer la falta a Andrews: “No sé què han vist els àrbitres. Si assenyalen falta i després la pilota toca cistella o tauler, el tir no es pot escombrar.” També estava indignat Andrés Feliz quan a 54 segons pel final va robar la pilota neta a Llull i marxava sol cap a la cistella blanca i li van xiular falta. Les imatges en aquest cas són claríssimes: no el toca. Feliz va ser clar: “No tinc paraules sobre la meva cinquena falta. Crec que no ho era. Mai abans no havia vist una doble revisió, és una cosa increïble.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)