FCBQ

BÀSQUET / COPA CATALUNYA

Eviten el descens directe

Vital victòria la que va protagonitzar el Palamós en l'última jornada, en un xoc en què els dos equips es jugaven la possibilitat de continuar lluitant per mantenir la categoria en la fase de permanència.

Els palamosins van visitar la pista d'un Artés que va sortir molt més centrat en el partit i que va gaudir d'un millor percentatge en el tir exterior. De mica un mica, els nervis dels visitants es van anar esvaint fins al punt d'arribar al descans amb un avantatge de cinc punts. La mateixa història es va repetir en el tercer període, en què els del Bages van tornar a sortir més forts i van mantenir-se davant, sempre amb petits avantatges. Una notable millora defensiva va permetre al Palamós arribar a aconseguir tres punts d'avantatge quan només faltaven tres minuts per acabar el matx. A partir de llavors, els homes de Lluís Feliu van fer valer la seva experiència i amb un alt encert des de la línia de tir lliure van fer augmentar la diferència fins als sis punts amb què es va arribar al final del partit.

Els resultats d'avui en l'altre grup determinaran el rival del conjunt empordanès.

ARTÉS
71
PALAMÓS
77
ARTÉS:
García (14), G. Tejero (13), X. Illa (16), A. Illa, Ponsa (8) –cinc inicial–; Feliu, E. Tejero (5), Fernández (10), Jordà (5), Cornellas, Moreno i Balet. 10 triples: 4 García, 2 Fernández, X. Illa, 1 Tejero i Ponsa. 15/17 en tirs lliures. 29 faltes.
PALAMÓS:
Martinench (11), Acero (9), Escrihuela (12), Gubert (5), Nieto (12)–cinc inicial–; Brazo (2), Cubells (12), Riera, Manel, Gurto (5), Cebrián i Basart (6). 4 triples: 2 Nieto, 1 Curto i Cubells. 21/34 en tirs lliures. 16 faltes.
PARCIALS:
22-23, 36-41, 53-55 i 71-77.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)