ACB

L'ex-Penya Huertas torna a Badalona per primer cop de blaugrana

ACB. Derbi d'alt voltatge a l'Olímpic entre la millor i pitjor defensa de l'ACB

El Palau Olímpic viurà aquest migdia el 75è derbi català entre el Fiatc Joventut i el Barça Regal. Fins ara el balanç és verd-i-negre (46-28), però sembla que el d'avui és un dels que teòricament els blaugrana surten més com a favorits. Es veuen les cares el pitjor equip defensiu de la lliga ACB, que és la Penya, amb 77,58 punts encaixats per partit, i la millor defensa, que és la del Barça Regal (63,89). Els blaugrana són líders però no es refien d'una Penya que, lluny de Badalona, ha estat incapaç de guanyar un dels nou partits que hi ha disputat, però que davant la seva afició mostren una cara ben diferent, ja que han estat capaços d'haver guanyat el Madrid, per exemple. El matx tindrà l'atractiu de veure Huertas vestit de blaugrana per primer cop a Badalona, on va jugar 3 anys (2004/2007) amb la samarreta de la Penya.

Báez, dubte seriós.

En l'última hora Navarro continua amb molèsties a la fascia plantar però jugarà, mentre que Báez té difícil jugar perquè fa tres dies que és al llit amb grip. També han estat malalts Williams, Trias i Fede, però s'espera que juguin,

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)