ACB

Esperaran Pere Tomàs

Lliga Endesa. El Fiatc Joventut li reserva una de les posicions al perímetre, però no li oferirà la renovació fins que sàpiga segur que la lesió ha quedat enrere. Ell, però s'entrena com un més

La pretemporada va avançant, i demà, a quatre setmanes del debut en la Lliga Endesa, el Fiatc Joventut disputarà el primer amistós, contra l'Assignia Manresa. S'hi podran veure els nous fitxatges –entre els quals, Fisher, tot i arribar ahir–, però encara no Pere Tomàs. L'aler s'està exercitant amb el grup com un més durant la pretemporada, però ho fa sota la seva responsabilitat. No té contracte amb la Penya ni una proposta de renovació sobre la taula, però entre les dues parts hi ha sintonia i voluntat de continuar lligats, com en els últims vuit anys. La situació s'ha normalitzat després que a principi de juliol el que ha estat capità del club verd-i-negre mostrés a aquest diari el desencís perquè no li havien fet arribar cap oferta per continuar.

La recta final

El pròxim 16 de setembre es compliran sis mesos des que Tomàs va ser intervingut a Màlaga del genoll esquerre pel prestigiós traumatòleg finlandès Sakari Orava. La seva evolució és positiva, si bé encara no ha pogut participar en el 5x5 en els entrenaments dirigits per Salva Maldonado. Encara li faltarien unes tres setmanes per estar al màxim i poder reaparèixer en un partit.

La Penya confia en la seva recuperació i, en aquest sentit, li reserva un lloc en el seu perímetre amb vista a aquest curs –el completarien Ventura, Quezada i el tres que encara s'ha de fitxar–, sempre que hi hagi la certesa que la seva lesió al genoll hagi quedat enrere. El club verd-i-negre no vol haver d'afrontar l'arrencada de temporada amb només tres peces entre les posicions de dos i de tres. En això, les dues parts estan d'acord. Ara, a Pere Tomàs encara li molesta una mica el genoll esquerre en algun salt, però és normal. Físicament, es troba cada dia millor. Fins que no estigui al cent per cent, serà Àlex Barrera el que jugarà en el seu lloc. El jove del planter aquesta temporada es mantindrà en el vinculat, el Prat Joventut, però amb dinàmica de la primera plantilla. Ja va disposar de minuts en la Lliga Endesa la campanya passada.

Canvi de partit

El Fiatc Joventut s'enfrontarà finalment el 21 de setembre al Cajasol a Tàrrega, segons va informar ahir l'entitat. En primera instància, estava previst que aquest dia es jugués contra l'Obradoiro a Montcada i Reixac.

QUASI A PUNT

Té el genoll bé i d'aquí a tres setmanes podria entrenar-se amb la resta del grup

Fisher: “M'agrada ser el líder de l'equip”

Tal com estava previst, Corey Fisher va arribar ahir a Badalona. A la tarda va passar la preceptiva revisió mèdica a la clínica Fiatc Diagonal d'Esplugues de Llobregat i avui farà la primera sessió a les ordres de Salva Maldonado. El base nord-americà amb passaport georgià (1,86 m, 24 anys) no va eludir responsabilitats: “M'agrada ser el líder de l'equip i la posició de base és la millor per fer-ne.” “Em defineixo com un anotador a qui li agrada que l'equip corri”, va destacar el base del Bronx, que s'ha proposat ser “intens i agressiu”. Fisher prové de l'Antalya turc, on va acreditar 17,2 punts de mitjana el curs passat. De la plantilla del Fiatc Joventut, coneix Tony Gaffney, amb qui va coincidir en la lliga d'estiu a Las Vegas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)