FCBQ

El Roses es fa fort a casa

ROSES 59

ARBÚCIES 54

ROSES: González, M. Soler (20), Crisostomo, Planas (4) i Herrera (3) –cinc inicial–; Castellanos, W. Soler (8), Quirante (16), Díaz (4), Abad (4) i Garriga. 9 triples: 4 Quirante, 3 M. Soler, 1 W. Soler i Díaz. 12/16 tirs lliures. 15 faltes. Eliminat: Planas. ARBÚCIES: Noguera (19), Condom, Pires (14), Auladell (6) i Canaleta (9) –cinc inicial–; D. Sánchez (3), F.J. Sánchez (3) i Campderròs. 5 triples: 2 Canaleta, 1 F.J. Sánchez, D. Sánchez i Pires. 7/10 tirs lliures. 21 faltes. Eliminats: Noguera i D. Sánchez. PARCIALS: 9-12, 23-11, 12-17 i 15-14. COMENTARI: Bon inici de partit dels visitants que va ser contrarestat en el segon quart pels rosincs amb un parcial de 23-11. Es va arribar al descans amb 9 punts d'avantatge. Després de la represa, l'Arbúcies va tornar a entrar en el partit i va desplegar un molt bon joc en defensa. En un últim quart, en què qualsevol dels dos es podria haver fet amb el partit, l'encert exterior del Roses va marcar la diferència.