El Quart perd a domicili però continua líder

A. Formiga (7), Font (9), Bosch (8), Alex (16), F. Formiga (13) –cinc inicial– B au (4), Hermoso, Pou (8), Coma (4) i Luque (6). 7 triples: 3 Font, 3 Luque i 1 Formiga i Pou. 19/26 tirs lliures. 21 faltes.
Pantrigo (3), Lozano (23), De Pedro (9), Gironès (7) i Godoy (2) –cinc inicial– Guix, Jaume (9), Artigas (3), Carreras (2) i Molina (16). 7 triples: 2 Carreras i 1 De Pedro, Gironès, Lozano, Molina i Pantrigo. 15/18 tirs lliures. 21 faltes.
PARCIALS:
10-19, 15-13, 27-24 i 23-18.
COMENTARI:
Partit molt equilibrat, tal com reflecteix el marcador final, que el CB Quart va dominar amb petites diferències. A partir d'aquí, els locals van fer un triple a 15 segons del final del duel. Una falta personal del Farners va atorgar a Jaume dos tirs lliures dels quals el jugador només en va anotar un. Quan faltaven dos segons perquè sonés la botzina, el local Jordi Font va fer un triple, que va donar la victòria al Farners. Cal esmentar el joc del visitant Lozano, que, amb 23 punts, va fer anar de corcoll la defensa local.
74
CB ROSES:
Herrera (21), M. Soler (9), Quirante (8), Crisostomo (2) i Garriga (13) –equip inicial– González, W. Soler, Díaz, Abad (10), Planas (6), Castellanos (2) i Sendra (3). 8 triples: 3 Herrera, 2 M. Soler i Quirante i 1 Sendra. 8/14 tirs lliures. 12 faltes.
57
L'ESCALA:
Capella (4), Martini (14), Clapera (5), Baldeh (11) i Darnes (16) –equip inicial– Geli, Usan (5) i Costey (2). 4 triples: 2 Martini i 1 Usan i Clapera. 4/10 tirs lliures. 12 faltes.
PARCIALS:
13-11, 21-21, 19-12 i 21-13.
COMENTARI:
Al Roses li va costar molt imposar-se sobre el cuer de la classificació. La falta de concentració dels locals va permetre als rivals aconseguir cistelles fàcils al contraatac o en segones opcions després de rebot ofensiu. Els locals van controlar en tot moment el seu atac, però els va faltar fer un pas més en defensa. Després de la represa els locals van sortir més forts i van aconseguint eixamplar la diferència a 10 punts, una renda que van mantenir durant tot el període. El darrer quart va ser el definitiu per als rosincs, que en els set darrers minuts van aconseguir un parcial de 19 a 7 i van assolir la victòria amb comoditat.