FEB

Jiménez, en l'últim segon

EBA. Un triple de set metres d'Eric Jiménez quan ja sonava la botzina va evitar la pròrroga i va decidir la setena victòria consecutiva del Quart, que aquest any encara no sap què és perdre

MARTORELL 92

QUART 95

La setena victòria consecutiva del Piscines Sant Feliu Quart, contra un dels cuers de la lliga, no va ser pas fàcil. No va haver-hi passeig. I els gironins van haver de sentenciar quan ja sonava la botzina després de patir molts problemes en el rebot defensiu durant tot el matx.

La bona sortida dels de Marc Delemus els va donar un interessant 13-7, gràcies al bon ritme ofensiu i a les transicions. Un avantatge que va quedar reduït en aparèixer el drama del rebot. Fins a 16 més en va agafar ahir el Martorell. A més, 17 van ser ofensius, que, lògicament, van proporcionar segones i terceres oportunitats als visitants. Per sort, tres contraatacs en el darrer alè de la primera meitat van reconduir el marcador a favor del Quart, que va marxar al descans manant (43-36).

El marge es va ampliar en la represa a un +13 (58-45). Els locals llegien bé el pick and roll, però el rival continuava viu. I és que amb 41 tirs lliures llançats és fàcil enganxar-se al partit. El Martorell va capgirar el resultat en el darrer període. Eric Jiménez va posar l'empat a 92 a nou segons del final i en el següent atac Pau Vila va robar una pilota clau. Només va haver-hi temps perquè Jiménez anotés en el darrer segon el triple del triomf.

La propera (01-03-15)

Martorell-Castelldefels; Cornellà-Pardinyes; Isport Salt-Sant Nicolau; Olivar-L'Hospitalet; Arenys-Santfeliuenc; Collblanc-Andorra B; JAC Sants-Quart.

QUART PISCINES SANT FELIU: Puertas (3), Masllorens (27), Camos (10), M. Serra (2) i Vila (7) –cinc inicial–; Jiménez (11), Bataller (13), Montiel (9), Lozano (10), G. Serra (3) i Martorell. 30/50 de 2, 8/19 triples (3 Masllorens, 1 Jiménez, Bataller, Montiel, G. Serra i Vila), 11/17 tirs lliures. 23 rebots (7 Vila), 17 assistències (6 Vila) i 95 de valoració (25 Masllorens). MARTORELL: Fontanals, Claramunt (2), Balboa (6), Morales (20) i López (25) –cinc inicial–; Sintes, Fuentes (6), Bernadí (11), Boja (11) i Alemany (11). 24/49 de 2, 5/15 triples (3 López, 1 Boja i Alemany), 29/41 tirs lliures. 39 rebots (9 Boja), 7 assistències i 86 de valoració (29 López). PARCIALS: 17-16, 26-20 (43-36), 22-27 (65-63) i 30-29 (95-92).