Més bàsquet

Consolidar-se i seguir creixent en qualitat

El Costa Brava Girona Internacional Basket 2015. El torneig incrementa el nombre d'equips, participants i seus en la segona edició

El Costa Brava Girona Internacional Basket 2015 va presentar la segona edició del torneig, que es disputarà del 2 al 4 d'abril en les categories mini, infantil i cadet tant masculina com femenina. El torneig es vol consolidar i seguir creixent. Ha incrementat el nombre de seus i ara són nou: dues a Girona i a Salt, i una a Bescanó, Fornells de la Selva, Quart, Sant Gregori i Sant Julià de Ramis. En aquesta edició les finals de cada categoria es jugaran als pavellons on han estat jugant. També s'ha incrementat el nombre d'equips, i s'ha arribat als 72, 48 de masculins i 24 de femenins. Això farà que hi hagi més de 900 jugadors, uns 100 entrenadors i al voltant de 1.100 participants. Pel que fa a la qualitat, hi haurà una dotzena d'equips del planter de clubs de l'ACB, i a escala internacional hi haurà el conjunt alemany d'Ulm i l'escola d'Arvydas Sabonis. Seran dues les escoles de grans estrelles del bàsquet, ja que també hi haurà la de Marc Gasol, amb seu a Girona. En la presentació hi van ser presents Xavier Soy, vicepresident de la Diputació de Girona; Miquel Calm, vicepresident del Patronat de Turisme; Xavier Santaló, representant territorial de la Federació Catalana de Bàsquet, i Josep Guardiola, director del torneig. També hi van ser diferents alcaldes de les poblacions que seran seus.

El Girona School Cup

La novetat d'aquesta edició serà la Girona School Cup, que és un torneig lúdic, no competitiu, que es disputarà l'1 d'abril, al pavelló de Fontajau de Girona. El torneig té entitat pròpia, està obert a les escoletes dels diferents clubs –de quatre a vuit anys– i la inscripció serà gratuïta.

LES DADES

72
equips.
Hi haurà 48 conjunts masculins i 24 de femenins.
1.100
participants.
Entre jugadors, més de 900, i entrenadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)