Espanyol

La millor entrada de l'any

Rècord. El RCDE Stadium presentarà contra el Barça l'afluència més important de la temporada. Fins ara la més massiva va ser la del partit contra el Real Madrid, amb 30.153 espectadors

El problema crònic de l'Espanyol els últims anys és la baixa afluència d'espectadors al RCDE Stadium. L'estadi blanc-i-blau és el recinte amb la mitjana d'assistència més baixa de la lliga, amb un 48%. Aquesta temporada només s'ha superat una vegada la barrera dels 30.000 espectadors. Va ser en el matx contra el Madrid, amb 30.153 espectadors, en un estadi amb capacitat per a 40.423 localitats. Les altres bones assistències es van registrar contra l'Athletic Club, el Sevilla, el Betis i l'Atlético de Madrid. En aquests quatre enfrontaments es va superar la barrera dels 20.000 espectadors. La mitjana de la temporada és de 19.594 espectadors. Demà contra el Barça es trencaran tots aquests registres i es preveu la millor entrada de la temporada, que superarà la barrera dels 30.000 espectadors i deixarà enrere el registre del partit contra el Madrid. Hi ha molts al·licients: la bona dinàmica de l'Espanyol, que ha arribat als 50 punts, i el fet que el Barça es jugui la lliga a Cornellà posant el punt de picant a un derbi d'impacte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)