Espanyol

David Gallego, nou entrenador de l’Espanyol

Espanyol. El tècnic signa per dues temporades i serà l’encarregat d’agafar el relleu de Rubi. El surienc arriba a aquest càrrec després d’una dilatada trajectòria al futbol base blanc-i-blau

David Gallego (Súria, 26-01-1972) serà l’entrenador del primer equip de l’Espanyol per les properes dues temporades. Gallego arriba a aquest càrrec després d’una dilatada i èxitosa trajectòria com a entrenador al futbol base blanc-i-blau. A les seves sis temporades al club ha aconseguit ser campió de Tercera Divisió -i el posterior ascens a Segona Divisió B-, dues lligues amb el Juvenil A i un subcampionat de la Copa de Campions juvenil. A més a més, ha estat peça clau en la formació de molts jugadors de la primera plantilla espanyolista. Precisament, el seu gran aval és el profund coneixement del planter. Cal destacar la quantitat de jugadors que han arribat al primer equip després de ser importants tant al Juvenil A com a l’Espanyol B. Marc Roca, Melendo, Aarón, Marc Navarro, Pipa, Álex López, Puado, Pedrosa o Lluís López són alguns dels futbolistes que han passat per les seves mans abans de debutar amb la primera plantilla. A més, el seu estil de joc que s’apropa al de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’, el seu antecessor que acaba de fitxar pel Betis per les properes tres temporades, també ha jugat al seu favor. El surienc ha guanyat, en la seva cursa per fer-se amb el primer equip, a d’altres entrenadors com Pablo Machín, Claude Puel o Quique Setién. David Gallego serà presentat demà, a les 12 h., a l’auditori Juan Segura Palomares del RCDE Stadium.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)