Espanyol

espanyol

estada de pretemporada

Navata, porta d’Europa

Espanyol. Els blanc-i-blaus s’estaran fins al 17 de juliol a la localitat empordanesa. La preparació serà clau per afrontar el primer duel de l’Europa League. Hermoso forma part de l’expedició

L’Espanyol es desplaça avui a Navata, on s’estarà fins al 17 de juliol. La plantilla sortirà aquest matí de la ciutat esportiva Dani Jarque i farà el primer entrenament a les 18.30 h a la localitat empordanesa.

El club ha confirmat que Mario Hermoso serà a l’autocar. El cas del madrileny és significatiu i cal veure si serveix per posar fi a la seva sortida o bé s’afronta un capítol més en els pròxims dies. El central ja havia comunicat al seu entorn que si començava la pretemporada amb l’Espanyol acabaria el contracte amb el club blanc-i-blau i no marxaria al club colchonero.

En l’expedició també hi haurà Marc Roca i Hernán Pérez, i els lesionats David López i Pablo Piatti també en formaran part, així com la nova incorporació, Bernardo Espinosa, el primer fitxatge de l’era Gallego al qual en els pròxims dies s’haurien de sumar més noms. Un dels últims jugadors que són a l’agenda és Ander Iturraspe. Mig de perfil defensiu i que arribaria a cost zero.

Esperant els reforços, el tècnic surienc afronta aquests deus dies com una preparació clau per agafar un mínim de fons físic. Durant l’estada a Navata s’han programat dobles sessions d’entrenament pràcticament cada dia, amb l’excepció del 16 de juliol, en què l’Espanyol disputarà el primer amistós de pretemporada contra el Peralada (19.30 h, municipal de Peralada).

Gallego no vol perdre temps i sap que la fita és el 25 de juliol, en què l’Espanyol jugarà la primera eliminatòria de l’Europa League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)