Espanyol

espanyol

reforç per a la medul·lar

Iturraspe serà el segon

Espanyol. El migcampista de l’Athletic Club arriba lliure i a cost zero. Signarà el seu nou contracte en les hores vinents i s’incorporarà a l’estada de Navata

Ander Iturraspe (Abadiano, 1989) es convertirà, en les hores vinents, en nou jugador de l’Espanyol. El futbolista signarà un contracte de dues temporades amb una tercera opcional. El mig s’ha passat tota la vida a l’Athletic Club però el conjunt basc ha decidit no renovar-lo i el futbolista s’ha buscat una nova destinació. Iturraspe era una peça cobejada en el mercat. La seva experiència a primera combinada amb el cost zero de traspàs era un caramel per molts equips de primera i de l’estranger. L’Espanyol s’ha anat movent per tancar la seva contractació. Un futbolista experimentat amb més de 320 partits, en onze temporades, a l’Athletic i la seva arribada té com a missió reforçar la medul·lar, un dels punts que volia millorar la direcció esportiva des del curs anterior. De fet, Alfa Semedo va arribar amb aquesta missió al gener. Ara s’ha portat a un futbolista que seguirà amb la tradició dels últims migcampistes de perfil defensiu de l’entitat com el Javi Fuego i Carlos ’La Roca’ Sánchez. El futbolista ha de passar la revisió mèdica i incorporar-se tan aviat com es pugui a l’estada de pretemporada que inicia avui. Un procés que es tancarà en les 24 hores. Demà mateix David Gallego ja podria treballar amb el migcampista basc. La segona incorporació de l’Espanyol en aquest mercat després de la cessió de Bernardo Espinosa, cedit pel Girona.

L’Espanyol està fent petits passos per reforçar-se en el mercat sense fer cap inversió, de moment, perquè tampoc ha fet cap venda. Mario Hermoso, que pujarà aquest matí a Navata, sembla que es quedarà fins a final de temporada amb l’Espanyol. La negociació amb l’Atlético està en punt mort. Més calenta està el futur de Borja Iglesias. El Betis tornarà a la càrrega en les hores vinents un cop traspassi a Pau López a la Roma. Una operació que es tancarà en 24 milions d’euros i el 50 per cent dels drets econòmics de Tonny Sanabria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)