Espanyol

peca cobejada

té 40 milions de clàusula

El Bayern accelera per Marc Roca

Mercat. El seu agent s’ha reunit amb els dirigents de l’Espanyol aquest matí a les oficines del RCDE Stadium. L’Espanyol li ha comunicat que només sortirà pels 40 milions de la clàusula

Les mirades, des de fa dies, estaven sobre Borja Iglesias i Mario Hermoso. Però l’outsider del mercat és Marc Roca. El migcampista, un dels grans destacats de l’Europeu sub ’21, estava en el radar dels grans clubs del vell continent. Només era qüestió de temps que algun equip es fixes en ell. Qui ha mogut peça és el Bayern de Munic. El club anglès està refent el seu equip i està en ple canvi generacional després de la marxa, els dos últims anys, dels seus grans tòtems futbolístics ara està bastint un nou projecte amb Pavard i Lucas Hernández, fitxats aquest estiu, a qui s’afegeixen els Goretzka y i Gnabry entre d’altres. Ara la peca que volen per a la medul·lar, i que els hi recorda molt a l’enyorat Xabi Alonso, és Marc Roca. L’agent del futbolista ha estat aquest migdia a les oficines del club per parlar d’aquesta qüestió. L’Espanyol té clar la seva postura. Roca no sortirà per menys de 40 milions d’euros. El valor que figura en la seva clàusula de rescissió. El club no farà rebaixes i més amb un futbolista que acaba contracte el 2022. Caldrà veure com evoluciona aquesta situació i si el Bayern, amb potencial econòmic per afrontar l’operació, posa els diners sobre la taula. El migcampista es va incorporar diumenge a la concentració de Torre Mirona i ja ha mantingut una xerrada personal amb David Gallego. El tècnic surienc considera al de la Granada del Penedès un futbolista clau en el seu esquema de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)