Espanyol

Nou test de fiabilitat contra el Màlaga

Espanyol. Disputa aquesta tarda (19 h) el tercer amistós de la pretemporada

L’Espanyol, si no hi ha cap canvi d’última hora pels tres infectats de Covid-19 que s’han detectat al Cadis, adversari de l’últim amistós amb els blanc-i-blaus diumenge, disputarà aquesta tarda (19 h, i televisat per Esport3) el tercer amistós de pretemporada, contra el Màlaga. Un nou duel per corregir les deficiències i amplificar les virtuts abans de l’inici del campionat contra l’Albacete d’aquí a dotze dies. Serà un nou test de fiabilitat per afinar el perfil de l’equip.

El gran objectiu de Vicente Moreno és millorar el joc en la fase de definició i traslladar el seu domini territorial en el marcador. L’últim partit contra el Cadis, en què l’Espanyol va perdre per la mínima tot i les múltiples ocasions de cara a gol, ha estat una lliçó clara del que no s’ha de fer. Caldrà veure si RDT, fins ara absent, pot jugar els seus primers minuts i posar llum a la falta de gol de l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)