Espanyol

Puado: “És el primer hat-trick com a professional”

El protagonista. “Estic content pel triomf i, òbviament, pels tres gols que ens acosten més a l’ascens”, ha relatat el davanter del planter que ja suma 10 gols en lliga

Javi Puado ha estat el gran protagonista del partit d’avui. El davanter del planter ha fet un hat-trick i no podia amagar la seva felicitat. “Si ja és difícil marcar un gol en qualsevol partit, fer tres en tan poc temps té un plus de dificultat. Estic content amb la victòria i també, òbviament, pels tres gols. La veritat és que no recordo quan va ser el meu últim hat-trick. És veritat que algun he aconseguit abans en categories inferiors, però com a professional és el primer i tocarà gravar-ho”, ha admès.

El bon moment golejador de Puado contrasta amb el neguit de Raúl De Tomás que lluita per fer-se amb el pitxitxi. “Tots els jugadors volem marcar i sobretot els davanters, perquè és el nostre treball. Raúl de Tomás és un jugador molt ambiciós. Sempre té gana igual, que tots. És bo que, fins a l’últim minut, encara que anem guanyant, vulguem marcar per a ajudar a l’equip i aconseguir objectius individuals. Confiem en Raúl i tot i que no ha marcat avui tots sabem que ho fa quasi sempre”.

Per últim, i qüestionat per l’ascens ha seguit amb el discurs prudent del vestidor. “No fem comptes de quan arribarà l’ascens. Sabem que disposem d’un marge bastant ampli de punts amb el tercer classificat i estem molt contents pels partits que estem realitzant. Encara ens queden compromisos d’aquí fins al final de lliga per a poder celebrar-lo”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)