Girona

La contractació de Michel, encarrilada

A la banqueta. El Girona confia tancar de manera imminent el fitxatge del madrileny com a entrenador

S’està fent pregar l’anunci del relleu de Francisco Rodríguez al Girona, l’únic club entre primera i segona A amb la banqueta per definir un cop tancada la continuïtat d’Andoni Iraola al Rayo Vallecano. El club gironí no té tècnic des que el 30 de juny es va acabar el contracte de Francisco i totes dues parts van acordar separar els seus camins. El seu substitut, però, està molt madur. El Girona confia tancar de manera imminent la contractació de Michel Sánchez, el tècnic que més ha convençut el club per assumir el repte d’intentar el tercer assalt a l’ascens després de dues temporades seguides quedant-se a un sol pas, eliminat en el partit definitiu per pujar.

Si no hi ha cap imprevist d’última hora, Michel Sánchez viurà a Montilivi la seva tercera experiència professional en una banqueta, després d’entrenar el Rayo Vallecano i l’Osca. El madrileny, de 45 anys, va assumir la responsabilitat del primer equip del Rayo en l’últim terç de la temporada 2016/17, a segona A, després de Sandoval i Baraja. El Rayo va reaccionar i va acabar a mitja taula. Michel es va guanyar la continuïtat i, el curs següent, va assolir l’ascens a primera després d’acabar la lliga regular com a campió. Michel va debutar a primera amb 43 anys, però va ser destituït després de 28 jornades –rellevat per Paco Jémez– en un equip que, com el Girona, va baixar. L’estiu següent (2019), el madrileny va ser l’escollit per l’Osca. Tot i que els va costar ocupar zona d’ascens directe durant el curs, els aragonesos van pujar, també com a campions. A primera, el crèdit de Michel es va allargar tot i els mals números (una sola victòria), fins que, a mitja lliga, va ser acomiadat i rellevat per Pacheta. Mig any més tard, és a punt d’enllestir l’acord i començar un nou repte a Montilivi.

Després d’una setmana llarga sense entrenador, definir la situació de la banqueta és un pas fonamental per accelerar en la confecció de la plantilla, encara amb un grapat d’interrogants. La intenció és començar dilluns l’activitat de pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)