Espanyol

Dimata: “Tot és possible davant l’Atlético”

Concentrat. El davanter belga confia a donar la sorpresa davant els colchoneros. “Ens hem preparat bé. És un partit molt important per a nosaltres”, ha remarcat

Nany Dimata va fer una promesa en una entrevista a l’Esportiu. “Quan comenci la temporada parlaré en castellà”, assegurava i, fins i tot, es va comprometre a aprendre el català conscient de la importància del bilingüisme tan marcat que hi ha al seu país d’origen. Dit i fet. Avui, el davanter belga ha fet una entrevista amb els mitjans del club on ha parlat integrament en castellà i mostrant una parla força fluida en poc més de sis mesos que està a Barcelona. En l’horitzó, Dimata ha parlat del duel de diumenge davant l’Atlético i considera que els blanc-i-blaus poden donar la sorpresa. “Crec que l’equip s’ha preparat bé pel partit del diumenge. Sabem que és un partit molt complicat i davant un rival amb molta qualitat i capacitat, però tot és possible” tot afegint: “És un partit molt important per a nosaltres i tindrem el suport de la nostra afició, jo necessito que estiguin”.

D’altra banda, el davanter ha parlat de la seva situació personal. “Estic molt bé, en aquest club em sento com en la meva família gràcies als meus companys, els tècnics i l’afició. Jo treballo pels meus companys, però, com a davanter, també sé que he de marcar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)