Espanyol

Vilhena: “Hem demostrat que podem jugar bé i guanyar”

  • VÍDEO: 21 preguntes a Vilhena
  • VÍDEO: L'entrevista a Vilhena
  • Vilhena, en l’entrenament d’avui RCD ESPANYOL.

El migcampista de l’Espanyol Tonny Vilhena, reforç en el mercat d’hivern després d’arribar cedit del Krasnodar, ha analitzat aquest migdia en els mitjans del club què ha suposat la victòria de dissabte al RCDE Stadium contra el Getafe (2-0), molt necessària per trencar amb la mala dinàmica de resultats. “Tot el món està content. Jugadors, cos tècnic, aficionats... Era molt important guanyar i és una bona reacció perquè hem demostrat que podem jugar bé i guanyar partits. És un pas molt important”, ha comentat l’holandès, que encara no coneixia la victòria com a blanc-i-blau, i que agraeix el suport que ha donat l’afició en aquesta mala dinàmica: “L’ambient és fantàstic. Veus com l’afició sempre està unida i ens recolza tan si perdem, empatem o guanyem. Són fantàstics.”

Vilhena, que ha jugat sis partits des que va arribar i cinc d’ells com a titular, també ha valorat el seu rol. “Tothom ha de ser important per l’equip, no només jo. I per això intento ajudar a tothom amb tot el que puc”, comenta l’holandès, content d’estar a l’Espanyol: “Em trobo molt a gust aquí i la meva família també, i això és important. Agraeixo el temps que estic vivint aquí.”

L’holandès espera que la victòria contra el Getafe sigui un impuls per l’equip, i que dissabte s’allargui la ratxa al Ciutat de València contra el Llevant, el cuer de la lliga: “Cada partit és com una final per nosaltres. El Llevant voldrà guanyar però nosaltres també i estic segur que serà un gran partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)