Espanyol

Vicente Moreno: “És el pitjor partit d’aquests dos anys de trajecte”

L’entrenador de l’Espanyol, Vicente Moreno, ha valorat la derrota contra el Rayo (0-1), en un partit pèssim dels blanc-i-blaus.

Ridícul?

“Segurament avui hem fet el pitjor partit d’aquests dos anys de trajecte, sense cap dubte. Quan fas un partit com el d’avui, pot passar això. No hem fet prou per guanyar i ells han estat millor, han merescut més la victòria. No hem estat nosaltres. A casa, habitualment som un equip molt fort. Ens ha faltat una mica de tot, i quan et falta de tot, el rival et guanya.”

La relació grada-equip

“El que ha passat és que no hem estat bé. Són coses que captes de seguida, en la primera acció del partit. Segurament ha estat pitjor la segona part. Insisteixo que és el pitjor partit des que som aquí, i és una pena, perquè durant l’any hem fet moltes coses. Són partits que fan mal, i com és lògic, la gent s’enfada. S’ha d’assumir i acceptar.”

El pitjor cop per a la comunió amb l’afició?

“És una pena. Veníem d’un partit en què no ens vam deixar anar. Però si fas un partit com el d’avui, que no estàs bé i a més perds, fa mal. És una pena, perquè en cada partit et jugues moltes coses i és una oportunitat que deixes passar. Però aquestes coses passen, desgraciadament.”

Costa motivar l’equip?

“No. És veritat que no podem fer el partit que hem fet avui. I si no fem els millors números, ens podem trobar això.”

Protesta contra Rufete

“Avui estem tots fotuts. És una pena perquè el que podem oferir al camp ajuda o dificulta molt. I avui no hem ajudat que tot estigui més tranquil i la gent sigui feliç. Venim de dos anys amb un ambient difícil, i tot el que no sigui guanyar un partit té conseqüències. La nostra obligació és contribuir a l’estabilitat, guanyant partits. I aprofito per demanar disculpes.”

Pot marcar, la derrota?

“Les derrotes sempre són doloroses. Sempre. La manera d’ajudar perquè les coses vagin millor és guanyant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)