Espanyol

Diego Martínez: “Ara hem de continuar progressant i creixent”

El tècnic de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut en roda de premsa després d’aconseguir la primera victòria de la temporada a l’RCDE Stadium. Els blanc-i-blaus s’han imposat al Valladolid per 1 a 0 gràcies al gol de Joselu en el tram final del matx. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

La victòria

“Dono l’enhorabona als jugadors, a l’afició i a l’staff. Aquesta victòria la venim mereixent durant molt de temps. Els primers minuts han estat molt bons i només ens ha faltat el gol. Són partits que s’han de saber treballar, i crec que l’equip ha fet un partit molt complet i sabent competint en cada moment. L’equip sempre ha cregut en la victòria. Després del gol hem tingut un pal, som l’equip que més pals ha fet a primera divisió. L’equip ha fet moltes coses bé, hem aconseguit una porteria a zero i hem aguantat els últims minuts. Ara toca assaborir aquesta victòria”.

“Davant un equip amb molta possessió, aquesta ha estat molt igualada. Hem tingut la intenció de profunditzar i atacar. Intentàvem buscar el gol, insistir i tenir pausa amb la pilota. Avui l’equip ha fet un partit molt intel·ligent, sabent el que s’havia de fer en cada moment. Ara hem de continuar progressant i creixent. Avui hem trobat el premi dels punts perquè hem estat molt atents en defensa”.

Porteria a zero

“Nosaltres sempre sortim a guanyar, però evidentment si tens porteria a zero la victòria està més a prop. Portem nou jornades amb nou punts. Hem de competir al màxim cada partit”.

Joselu

“Estem encantats amb Joselu. Ens aporta molt en el joc i a l’equip. Està sent molt generós dins i fora el camp”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)