Espanyol

Duel de necessitats

Espanyol. Els blanc-i-blaus reben l’Elx, el cuer de la classificació. Tots dos equips estan obligats a sumar per allunyar-se de la zona perillosa de la taula

No hi ha temps per lamentar-se. Després de l’ensopegada a domicili contra l’Osasuna, l’Espanyol està obligat a guanyar aquest migdia (14 h) l’Elx, un altre rival directe per a la permanència i que ara mateix és el cuer de la classificació amb només tres punts. Els blanc-i-blaus buscaran recuperar les bones sensacions de les tres jornades anteriors al duel d’El Sadar, on van sumar cinc punts de nou possibles. Per aconseguir aquest triomf, els espanyolistes saben la importància de no cometre cap error. I és que els periquitos han viscut en pròpia pell en enèsimes ocasions com de cares s’arriben a pagar les distraccions defensives a primera divisió. Mantenir la porteria a zero també serà un factor diferencial. Per les últimes tres titularitats, sembla que Diego Martínez ha tornat a dipositar la confiança en Lecomte, i aquest ha respost amb grans actuacions. El francès està vivint el millor moment des que va arribar al quadre català. Contra el Valladolid no va encaixar cap gol i davant l’Osasuna va ser providencial amb grans aturades per evitar un marcador més inflat. Amb aquesta solidesa al darrere, que partit rere partit han aconseguit millorar, també serà clau l’efectivitat de cara a porteria, justament el que va faltar contra els navarresos. Joselu, el màxim golejador de l’equip amb set dianes, i Braithwaite tornaran a l’onze per desencallar un partit contra un rival que arriba ferit, però amb ganes de reivindicar-se i sumar la primera victòria del curs.

L’Elx tampoc ha tingut un inici de temporada gens fàcil. De fet, va ser el primer club de primera divisió en acomiadar l’entrenador. Francisco Rodríguez va ser destituït en la setena jornada, amb només un punt de 21. En el seu lloc va arribar Jorge Almirón. En els tres partits a la banqueta de l’Elx, han sumat dos punts, amb dos empats i una derrota contra el Real Madrid. Els valencians són el pitjor equip de la categoria, a sis punts de la salvació. Per tot això, l’Espanyol no pot badar i ha de sumar tant sí com no aquests tres punts que li donarien la vida. Per contra, una derrota suposaria un cop molt dur.

“No serà fàcil”

El tècnic blanc-i-blau, Diego Martínez, no es refia d’un Elx que no ha guanyat encara. “Sabem que és un partit molt important perquè volem sumar de tres en tres. Hem de trobar la nostra millor versió, sabent que no serà fàcil. Ni pel rival, ni per l’horari o el poc temps de recuperació”, va assegurar. També va recordar que “l’equip ha merescut més punts dels que té” i que “està avançant”.

2 Partits guanyats 0

3 Partits empatats 3

5 Partits perduts 7

12 Gols a favor 6

17 Gols en contra 24

LA PRÈVIA

Necessitem el millor de cadascú. Quan no arribi el físic, que ho faci la mentalitat col·lectiva i l’alè de l’afició. Que competim junts
Necessitem harmonitzar els millors moments del partit amb els no tan bons
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)