Espanyol

Diego Martínez: “He vingut aquí per estar-hi molt de temps i fer coses que valguin la pena”

L’Espanyol demà visita al Mallorca a les nou de la nit per obrir la jornada 12 de la lliga. Els de Diego Martínez tenen les baixes de Pedrosa, Rubén Sánchez, Gorri i Dani Gómez, que segueix amb la seva recuperació. Òscar Gil i Joselu, també són dubte per l’exigent partit de demà al Visit Mallorca. Així ha valorat el tècnic gallec el moment de l’equip, hores abans de viatge a Palma a la roda de premsa prèvia.

No es pot fallar

“Per nosaltres només existeix el partit de demà, com ho hem anat fent durant aquestes dotze jornades. Les sensacions són de millorar i voler créixer durant la setmana i tenim les idees clares per intentar guanyar partits. És molt fàcil dir-ho, ara s’ha de fer quan es necessiti durant el joc”, ha dit Diego Martínez.

Cabrera i la capitania

“Ho explico perquè quedi clar. Els tres capitans són Darder, Sergi Gómez i Joselu. Cabrera va voler ser un líder dins del vestidor. Se sentia més còmode. En l’acte d’ahir, Puado hi va anar com a representant dels joves i ell pot entendre a la perfecció aquesta perspectiva de futur. No hi ha ningú millor que Cabrera per contar-li això a un jugador jove com Puado que en teoria no li tocaria aquesta tasca”, ha declarat el gallec.

Què s’ha de millorar?

“És una cosa que m’agradaria conèixer a mi també. Crec que són situacions puntuals que ens estan costant punts i molts disgustos. El vestuari ho té clar i ens dolen les coses. Ho intentem canalitzar cada dia per intentar rebel·lar-nos contra aquestes situacions. Quan més estem en això, més ens entra la psicosi. No ha de ser un drama, independentment si la porteria la deixem a zero, el que volem són els tres punts.

El Mallorca d’Aguirre

“Javier Aguirre és un fenomen. Serà un partit dur i exigent com tots els de la lliga. Estarem concentrats. Els números de la competició diuen que hi ha molta igualtat entre els equips. El Mallorca té molt clara la seva identitat. Han tingut rendiment bo fins i tot quan han perdut. Han vingut molt cara la derrota. Una mica com nosaltres”, ha respost el tècnic de l’Espanyol sobre el rival de demà.

Mantenir el criteri

“Cada jornada intento posar els onze millors. També els que entren des de la banqueta. Sempre dic que els jugadors no tenen firmat cap contracte que ho han de jugar tot. A més a més, durant la temporada poden tenir alts i baixos, i ningú està del tot segur que no tindrà cap lesió. A partir d’aquí, entenc que el futbol és debat, però nosaltres, el cos tècnic, manegem més informació que la de tots vosaltres (periodistes). Entenc la vostra posició i continuarem fent debats”, ha sentenciat irònicament Diego Martínez.

Il·lusió per la parròquia

“Estic il·lusionat amb el projecte, la plantilla i l’equip. Al final no podem estar parlant al mes d’octubre de judicis tant clars i contundents. Ho dic perquè tres encerts en situacions molt puntuals ens faria estar parlant de coses molt diferents. Buscarem l’estabilitat amb els punts i el joc. Això també s’aconsegueix regulant la nostra part emocional”, ha conclòs el de Vigo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)