Espanyol

Chen es compromet a reforçar l’equip en el mercat d’hivern

Espanyol. El president va declarar en la junta d’accionistes que el club no està en venda

Com era d’esperar, ja que posseeix el 99,6%de les accions del club, la junta d’accionistes que va celebrar ahir l’Espanyol va ser una bassa d’oli per a Chen Yansheng, el seu president. El xinès va obrir l’acte comprometent-se a reforçar l’equip en el mercat d’hivern, a construir una segona ciutat esportiva que complementi l’actual i a fer tots els esforços possibles per assegurar l’estabilitat i el creixement sostenible del club sense posar en perill el patrimoni propi. En el torn de precs i preguntes, el màxim mandatari va assegurar que el club no està en venda i que no negocia amb cap fons d’inversió ara mateix, al mateix temps que va aprovar com a única veu els comptes del curs passat, diferents articles dels estatuts per tal de permetre que els membres de la directiva puguin assistir a les juntes generals de forma telemàtica, la reelecció de l’auditor de comptes i dels membres del consell d’administració, entre d’altres.

En els comptes presentats, el club eleva fins a 43 milions el deute net –el doble amb què es va tancar l’exercici 2020/21–, un fet que obliga l’àrea econòmica a augmentar els ingressos ordinaris i a replantejar el projecte per la falta d’actius per vendre de la primera plantilla i la deflació del mercat de jugadors.

Final de l’estada

L’Espanyol posarà el punt final a la concentració a Pinatar disputant un darrer amistós contra el Mechelen, el tretzè classificat de la primera divisió belga (a les 12 h). Els de Diego Martínez van perdre dissabte el partit contra el Torí (0-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)