Espanyol

Montes: “Soc un guerrer que vol complir amb els objectius”

L’Espanyol ha presentat aquest migdia el primer reforç de l’hivern, el mundialista César Montes. El mexicà arriba per enfortir la línia de defensa i per aportar la seva experiència en partits de màxima exigència, després d’haver-se enfrontat a la fase de grups de Qatar a l’Argentina de Leo Messi i a la Polònia de Robert Lewandowski. El central ha declarat estar “molt content” amb el seu fitxatge pel club blanc-i-blau i ha explicat que, tot i que portava mesos esperant poder donar aquest pas, ara “era el moment just, després del mundial i d’haver acumulat experiència en la meva carrera, que és el que vinc a aportar a l’equip”. I és que tal com a reconegut també Domingo Catoira, l’Espanyol intentava el seu fitxatge des de l’estiu, però el Rayados de Monterrey es resistia a deixar-lo marxar. La insistència del propi jugador per fer el salt a Europa va fer que l’equip mexicà acabés cedint i avui hagi pogut ser presentat com a jugador de l’Espanyol.

“Soc un guerrer més i vull complir tots els objectius grupals”, ha dit el mexicà, que també pensa en els individuals, com ser un dels líders de l’equip, tal com ho és al Tri. Per aconseguir aquests propòsits, Montes compta “amb personalitat i valentia per encarar tot el que vingui”. El central és un home de reptes i ha explicat que volia fer el salt a Europa “perquè vull competir contra els millors, destacar i sempre superar-me. Per tant, arribar aquí és una il·lusió i vull començar a competir el més aviat possible”. Montes ha escollit l’Espanyol per iniciar la seva aventura europea “perquè aquest club m’ha brindat la confiança i he de respondre de la mateixa manera”. A més, considera que “és una institució que s’identifica amb mi, sent humil i treballadora”.

El mexicà ha reconegut que li hagués encantat jugar el derbi contra el Barça assegurant que “hagués estat el debut somniat, però ja arribarà el moment i ara toca donar suport als meus companys, segurament des de la llotja”. Només li ho impedeix els timings del mercat ja que reconeix que “físicament estic molt bé i estic preparat per jugar des d’abans d’arribar ja”. Diego Martínez haurà de decidir aleshores el moment de fer-lo debutar, però la conversa amb el seu nou entrenador li ha deixat bones sensacions: “Hem parlat sobre adaptar-me ràpid a la forma de jugar i competir. Estic molt il·lusionat amb les seves paraules”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)