Espanyol

Diego Martínez: “Aquesta victòria és un premi al bon treball i el creixement de tot l’equip”

El tècnic de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut en roda de premsa després de la victòria per 1 a 2 contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Victòria contra el Getafe

“Aquesta victòria és un premi al bon treball i el creixement de tot l’equip. Estem molt contents pel resultat, pels tres punts i per com ho hem aconseguit, però això serà un camí molt llarg i difícil”.

“Sabíem que seria un partit de detalls, de molta concentració, i així han estat els gols. Hem sabut aprofitar les nostres ocasions i hem estat capaços de continuar en el partit quan ens han empatat amb un golàs d’Ünai. El mèrit de l’equip és ser fidel al pla de partit. Aquest és el premi al treball d’un procés molt difícil i llarg”.

Començaven el partit en posicions de descens

“Nosaltres no mirem la classificació. Quan arribi la jornada 38 la mirarem i estarem a on ens mereixem. Mirar la classificació no ajuda a construir la confiança de l’equip i que els jugadors juguin sense por”.

Gol de Joselu

“És talent del jugador, però alguna informació tenia”.

Un canvi en tot el partit

“L’equip estava ben ajustat i hi havia canvis naturals que no teníem clars d’introduir. Té a veure més en les circumstàncies del partit”.

Com es construeix la confiança de l’equip?

“Focalitzant-nos molt internament i evidenciant el que fem bé. El més important és que l’equip sàpiga el que fem bé. Em sento molt orgullós quan jugadors com Joselu o Darder, que ja han viscut moltes experiències, donen la cara per l’equip. Això és perquè senten que el dia a dia és bo”.

Com celebren cada gol i victòria

“Ens costa molt cada gol, cada punt i quan ho aconseguim ho celebrem perquè costa molt. Això és una cosa nostra. Nosaltres utilitzem moltes imatges d’aquestes al vestuari perquè signifiquen molt”.

Des de setembre no guanyaven un partit fora de casa

“Els nostres números fora de casa són bons en general. Hi ha partits que et quedes amb la sensació que podries haver aconseguit més. Però hem empatat al Camp Nou, al Wanda Metropolitano, hem guanyat a Bilbao i avui al Coliseum. L’equip fora de casa sempre ha competit bé i crec que tenim uns bons números”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)