Espanyol

La tercera és la bona

Espanyol. Pacheco, objectiu prioritari del mercat d’hivern, té una bona estrena i esdevé el quart porter utilitzat de la temporada

A l’Espanyol li està costant molts maldecaps trobar l’home adequat per a la seva porteria. La no renovació de Diego López va deixar un buit molt gran que es va voler tapar amb dues incorporacions en el mercat d’estiu: Benjamin Lecomte, amb passat a l’Atlético de Madrid, i Álvaro Fernández, procedent de l’Osca. Des d’aleshores, cap dels dos ha acabat de fer el pes a la direcció esportiva i per això s’ha apostat per provar un tercer intent l’últim dia de mercat d’hivern. Pacheco, que només havia jugat un partit en la primera meitat de temporada a l’Almeria, és una garantia sota pals, als 30 anys i més de 170 partits a primera divisió.

El porter extremeny, que ja havia sonat per a l’equip blanc-i-blau l’estiu passat, va arribar al club en propietat. Malgrat la seva veterania, el contracte s’acabarà el 2026. Per altra banda, el seu rival per guanyar el lloc a la porteria és Álvaro Fernández, que va arribar cedit de l’Osca amb una opció de compra a final de temporada de més de tres milions d’euros. En les últimes jornades estava tenint un bon rendiment, però contractualment sembla que Pacheco és l’aposta del club per a les següents temporades.

Debut immillorable com a blanc-i-blau en el Martínez Valero davant de l’Elx, on va deixar la porteria a zero i va ser elegit jugador del partit. Fins ara, només s’havien aconseguit cinc porteries imbatudes en totes les competicions. Tres d’Álvaro, una de Lecomte i una de Joan García en el seu únic partit disputat, en la copa.

Amb la rescissió de contracte de Lecomte i el rendiment immediat de Pacheco sembla que, per fi, Diego Martínez ha trobat la peça que li faltava. Això sí, la pilota en el futbol mana i serà ella qui en dicti sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)