Espanyol

Óscar Gil: “Guanyar aquest cap de setmana suposaria fer un salt important”

El defensa de l’Espanyol Óscar Gil ha parlat avui en els mitjans oficials del club en la prèvia de l’important duel que afronten els blanc-i-blaus aquest dissabte (14h) a l’RCDE Stadium contra el Mallorca. Aquestes han estat les seves declaracions.

Partit contra l’Elx

“Va ser una victòria molt treballada i, sobretot, que ens deixa un sabor de boca increïble. Vam estar treballant durant tot un partit que va ser molt exigent. Portar-te el partit en el tram final i amb aquest golàs que va marcar Sergi té un valor doble. Encara amb aquest bon sabor de boca, hem d’intentar aprofitar-ho per a afrontar el partit d’aquest cap de setmana”.

Contra l’Elx va canviar de banda

“Jo estic per al que vulgui el míster. Era un partit en el qual teníem bastants baixes i el míster em va voler utilitzar en l’esquerra. Jo intento complir tan bé com sigui possible en cada posició. Si haig de jugar en l’esquerra perquè guanyem, per mi encantat”.

Partit importantíssim contra el Mallorca

“Guanyar aquesta temporada està sent molt car, la classificació està molt igualada i guanyar aquest cap de setmana seria fer un salt. Hem d’intentar aconseguir afermar-nos a casa i aconseguir aquesta seguretat que ens podria donar el ser forts a casa. No tinc dubtes que sortirem a guanyar el partit i estar molt ficats amb l’afició que està responent molt bé. Aquest any, tot i que no els hi hem donat moltes alegries a casa, han estat sempre de deu. Amb l’ajuda d’ells volem aconseguir la victòria”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)