Espanyol

Obligats a no fallar més

Espanyol. Els blanc-i-blaus tenen divendres (21 h) contra el Cadis una autèntica final en la seva lluita per la permanència

A l’Espanyol se li acaba el marge d’error. Aquest divendres els blanc-i-blaus tenen una altra cita davant la seva afició i estan obligats a no fallar més. Una nova derrota, que seria la setena consecutiva, deixaria l’equip periquito amb un peu i mig a segona. I és que aquesta setmana s’enfronten a un dels equips a priori més assequibles de les nou finals que queden. El Cadis és un rival directe en la lluita per la salvació, i és de vital importància treure aquests tres punts a l’equip orientat per Sergio González. Uns punts que servirien perquè els blanc-i-blaus agafessin oxigen en la part baixa de la taula, i embranzida i confiança per afrontara els pròxims duels, contra Vila-real, Getafe, Sevilla, Barça, Rayo, Atlético, València i Almeria.

L’espanyolisme s’aferra als brots verds que es van veure en el segon partit de l’era Luis García contra el Betis. Sobretot en la primera mitja hora, quan es va veure un equip amb ambició i intensitat i amb les idees més clares. Unes bones sensacions, però, que no es van materialitzar amb punts per falta de punteria i pels errors defensius, que altre cop van pagar molt car.

A casa, aquesta temporada l’Espanyol només ha estat capaç de superar el Mallorca, el Betis i el Valladolid, i d’empatar contra l’Osasuna, el Girona, l’Elx i el València. És a dir, només ha sumat 13 dels 42 punts en joc a l’RCDE Stadium. Per assolir la permanència s’ha de capgirar sigui com sigui aquesta dinàmica, començant per demà.

El club blanc-i-blau, conscient d’això, ha posat en marxa una campanya de promoció d’entrades a un preu molt assequible. Cornellà-El Prat ha ser, més que mai, una autèntica olla a pressió. La salvació passa per casa.

SEQUERA A CASA

Els blanc-i-blaus només han sumat 13 dels 42 punts en joc a Cornellà-El Prat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)