Espanyol

Luis García: “Crec que demà serà un gran dia per a nosaltres”

Luis García ha parlat aquesta tarda en la prèvia del partit que l’Espanyol disputa demà (21 h) al RCDE Stadium davant el Cadis.

Baixes

“Brian no arriba al partit. És una llàstima perquè esta fent tot el possible per arribar. I estem pendents de l’evolució d’una ferida al peu de Vini que se li ha infectat”.

Com està anímicament el vestidor

“L’equip està amb ganes de competir. Hem fet una setmana magnífica de feina, amb molta insistència en la nostra idea i en reforçar coses que es van fer bé a l’últim partit. Anivell emocional suposaria un salt important per a la nostra confiança, i per ells si és que no en tenen, perquè m’ho transmeten diàriament, però seria molt important. Crec que serà un gran dia per a nosaltres, els jugadors tenen molt clar el pla de partit que desenvoluparem.”

Treball durant la setmana

“Hem treballat moltes coses. Hem incidit, sobretot, molt en allò positiu que vam veure la setmana passada i hem fet autocrítica en allò que hem de millorar, però tot això tractant de ser molt eficients en la informació que se’ls dóna i els conceptes que volem que assimilin poc a poc. Estic encantat per com ho administren tot i cada cop tenim més clar què volem ser i a què volem jugar. És difícil en tant poc de temps. Són jugadors de màxim nivell i de seguida ho han agafat. Esperem seguir evolucionant i millorant”.

És una final demà?

“Final no, perquè final com diu la paraual final és l’últim que et queda, i està clar que és un partit fonalmental per nosaltres. No és una final perquè encara recordo l’any de Mauricio, quan vam anar a Soria després d’aquell stage i vam empatar a zero i semblava una final i després de tot allò vam aconseguir l’objectiu. No és una final però és un partit importantíssim i guanyar suposaria un reforç moral i anímic per al que vingui.

Gestió del grup

“El club ha facilitat les coses, però els que es bolquen són els periquitos, que sempre hi són. Hem de ser conscients durant tot el partit i dur-lo bé a nivell emocional. La gent hi ficarà passió i nosaltres hem de ser capaços en cada acció de transmetre coses molt positives tenitn clar el pla de partit sabent el rival a qui ens ho enfrontem i sabent que podem guanyar al minut 1 o al 90 o perdre al minut 1 o al 90.”

Què fa de diferent l’Espanyol per evitar el descens

“El més important és que estem units, tenim les idees clares i sabem què volem jugar. A més, tenim una afició diferencial. Hem de ser conscients de la situació, acceptar-la, però a l’hora no estar-hi conformes i contents. Hem de ser inconformistes i voler millorar cada dia”.

Partis contra València i Almeria

“Sincerament no penso més enllà de demà. I ni molt menys estic nerviós, al contrari, tranquil perquè veig el vestidor molt implicat, molt conscient i segur que serà un gran dia”.

La pilota aturada

“És molt important, però s’ha de fer tot bé; atacar molt bé, defensar pensant com atacar, refer-se després de pèrdua, les transicions… És un tot, el futbol no es pot separar, hem de treballar tot i cal donar molta importància a cada aspecte. Davant el Betis en aquest sentit vam estar sensacional, no vam marcar per un pèl i va ser una pena no aconseguir-ho. Confio molt en la pilota parada. Tenim bons centradors i rematadors dins l’àrea”

Pedrosa

“No ho descobriré a Adri ara. Et dóna una verticalitat brutal, és profund, és una amenaça permanent i té un bon peu per centrar. Ens va molt bé per atacar aquesta darrera línia i és determinant. Té moltes ganes i està compromès, estem molt contents amb ell”.

El Cadis cedirà la pilota

“M’agrada tenir la pilota, però per atacar i fer mal, per intentar arribar espais que el rival no vol que arribem. Hem de ser aguerrits quan no el tenim i anar molt fort als duels. El Cadis és un gran equip amb un grandíssim entrenador, a més és un gran paiom, i ha tret rendiment a tots els clubs en què ha estat. Tenen un bloc junt, amb pocs espais, que transita molt bé. És un bon equip. Ve a jugar-se molt com nosaltres, però ens hem de fer forts.”

Minimitzar errors davant del Cadis

“És un equip molt ben treballat que té una idea molt clara i definida i que té jugadors perillosos en transició. Però per això no podem jugar amb por a fallar, perquè la por paralitza. No podem ser un equip temorós, sinó atrevit i que tingui molt clar a què vol jugar i si hi ha un error com esmenar-ho i corregit.”

Plantilla amb jugadors amb experiència en situacions límit i en descensos

“És positiu tenir gent amb experiència en diferents tipus de situació, però cada situació és nova. A cada club es donen contextos diferents, però el que és important és que aquesta gent que ha viscut això transmeti com cal afrontar-ho i jugar. El més important després d’aquest partit és que marxem tranquils per haver-ho donat tot, que hem seguit el pla de partit i després la resta ja és qüestió d’encert”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)