Espanyol

Brian Oliván descartat pel partit contra el Vila-real

Un nou contratemps més per Luis García en un enfrontament que és una final per l’Espanyol

Luis García ha confirmat en la roda de premsa prèvia al partit de demà contra el Vila-real que Brian Oliván encara no estarà disponible per jugar. “Brian Oliván no arriba pel partit de Vila-real, però té moltes possibilitats de ser-hi contra el Getafe”, ha anunciat l’entrenador, datant el retorn del lateral pel partit de diumenge al RCDE Stadium. A aquesta absència s’hi suma la de José Gragera, que ha caigut de la convocatòria per unes molèsties.

Oliván és el màxim assistent de l’equip amb cinc passades de gol. D’aquestes, el que més n’ha rebut és Joselu, amb tres, que no marca des de l’11 de març. Les últimes dues victòries de l’Espanyol van ser amb ell al camp. El seu últim partit abans de lesionar-se va ser la derrota al camp del Valladolid i, des d’aleshores, el conjunt blanc-i-blau no ha guanyat ni un partit, encadenant cinc derrotes i un empat.

Per suplir la seva baixa, ja fa diversos partits que Luis García té l’opció d’Adrià Pedrosa, recuperat després de més d’un any fora dels terrenys de joc. També, pot optar per utilitzar a Leandro Cabrera de lateral com ha fet altres vegades o reconvertir a algun lateral dret com Óscar Gil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)