Espanyol

Luis García: “L’equip necessita tranquil·litzar-se”

L’entrenador de l’Espanyol ha parlat abans de la final que té l’equip demà a Vila-real

Luis García ha parlat en la prèvia del partit de demà (19:30h) al camp del Vila-real. L’entrenador de l’Espanyol ha explicat que “l’equip necessita tranquil·litzar-se” per aconseguir la victòria, ja que creu que tenir “la capacitat de calmar el joc” els farà créixer en la faceta ofensiva, “tal com va passar a la segona part contra el Cadis”. No obstant això, ha assegurat que veu a l’equip “fort, amb compromís i ganes de tirar-ho endavant”, però ha avisat que no serveix de res mirar els resultats del rival perquè “primer hem de sumar nosaltres”. “Estem més a prop de la victòria del que la gent es pensa, i un resultat positiu ens donaria molta energia”, ha remarcat.

Referent al Vila-real, l’ha definit com “un gran equip, amb molt bones individualitats i una idea de joc molt clara”. “Hem de plantejar un partit incòmode per ells, i això implica tenir nosaltres la pilota. Hi haurà moments que haurem de defensar bé, junts i fer bones transicions, però serem valents”, ha avançat el tècnic.

Sobre la jornada intersetmanal, ha dit que ho afronten amb “naturalitat” i que “el calendari és el mateix per tothom”. Ha volgut agrair la feina dels treballadors del club que “ens ajuden a estar preparats físicament per aquests moments”. Luis García ha anunciat que Brian Oliván encara no jugarà, i que hi ha diversos jugadors tocats. “Valorarem què fem amb els jugadors que tenen molèsties, però hem de tenir en compte que el diumenge tornem a jugar contra el Getafe”, ha reflexionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)