Espanyol

Ben lluny del revulsiu esperat

Espanyol. Amb només un punt després de quatre partits a la banqueta Luis García no ha donat als blanc-i-blaus el canvi de dinàmica esperat i la permanència és cada cop més difícil

Destituir Diego Martínez i portar una llegenda blanc-i-blava com Luis García a la banqueta va ser l’aposta que va fer l’Espanyol per intentar evitar el descens a primera divisió, però el projecte ha fet aigües ben aviat. Després de la derrota al camp del Vila-real (4-2) els blanc-i-blaus només han estat capaços de sumar un punt dels dotze possibles. Les derrotes contra l’Athletic, el Betis i el Vila-real han fet mal, però sobretot l’empat contra el Cadis, un rival directe, és el que no es podia permetre de cap manera el conjunt periquito, que quan resten set jornades està a quatre punts de la permanència amb un calendari més que complicat al davant. La desgràcia de l’Espanyol és que la resta d’equips que han apostat per un canvi a la banqueta en les últimes jornades, com és el cas del València, el Valladolid o el Sevilla, que va fitxar Mendilibar quan l’equip encara no havia encarrilat ni de bon tros la permanència, sí que estan sumant amb certa regularitat i es van allunyant de la zona baixa.

La millora en certs aspectes del joc, amb una proposta més valenta i ofensiva, no ha servit d’absolutament res, i és que ara l’Espanyol no pot dependre del com, sinó que només pot pensar a sumar de tres en tres en cada jornada que té al davant, ja que és d’esperar que necessiti un mínim de quatre victòries si vol salvar la categoria. La primera és indispensable que arribi aquest diumenge al RCDE Stadium contra el Getafe, que ha caigut a la zona de descens i ha destituït Quique Sánchez Flores, situant el fins ara director esportiu Rubén Reyes a la banqueta –Bordalás, el desitjat, no ha acceptat la proposta del seu exequip–, i és que si no arriba la primera victòria de Luis García l’Espanyol posarà un peu i mig, si no tots dos, a 2a divisió A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)