Espanyol

Luis García: “Sabem que si no guanyem les opcions de salvació es reduiran”

Només dos dies després de perdre de manera cruel contra el Vila-real a l’estadi de la Ceràmica (4-2), el tècnic de l’Espanyol, Luis García, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del transcendental partit que el seu equip disputarà contra el Getafe, un equip també en descens, amb un punt més just per damunt dels blanc-i-blaus. L’asturià confia en els seus jugadors i en l’empenta de l’afició per treure endavant tres punts innegociables:

Estat de l’equip

“Arribem molt preparats. És important després d’una derrota com la de Vila-real tenir un partit tant de seguida, davant la nostra afició i contra un rival directe. Tenim ganes de tornar a guanyar, reenganxar-nos a la lluita per aconseguir l’objectiu”, ha comentat l’exjugador professional.

Última bala?

“Si perdem no direm adeu però si no guanyem demà les opcions es redueixen molt. El grup ho sap i estem conscienciats de fer un bon partit i fer bé les coses. Jo estic igual i estic convençut que guanyarem i sumarem tres punts vitals”.

Preparació del partit

“Ens hem de centrar en nosaltres mateixos. Si som capaços de fer el nostre joc ens serà igual. Hi haurà coses diferents del rival, Bordalás treu bon rendiment dels seus equips i fa poc que havia estat al Getafe. Coneix a la plantilla i el procés d’adaptació serà ràpid. El seu estil es reconeix i veurem què ens trobem. S’ha de notar que ens hi va la vida”.

Brian Oliván i Gragera

“Brian Oliván arriba a temps pel partit. Té bones sensacions i fa temps que treballa sense parar per estar disponible. Comptem amb ell pel partit”, ha dit Luis García, que afegia: “Gragera no arribarà a temps per un problema en el turmell. Veurem l’evolució, és un pena ja que és un noi molt implicat amb ganes d’ajudar i millorar. La resta bé, recuperats tot el possible de l’esforç a Vila-real”.

Plantilla descompensada

“Quan un ve als llocs les plantilles són les que són i els tècnics ens hem d’adaptar. Per tenir recursos il·limitats calen molts diners i no és el nostre cas. Ens hem d’adaptar al que tenim, adaptar jugadors, recuperar lesionats... Mai serà una excusa, només s’han de trobar solucions i segur que si guanyem demà tot ho veurem d’una altra forma”.

Avançar-se és vital

“Estic convençut que la gent estarà amb nosaltres passi el que passi fins al final del partit. L’afició sempre ha estat al nostre costat però és evident que avançar-nos, en qualsevol categoria, és vital. Guanyaríem en confiança ens donaria un plus i és el que buscarem”, ha declarat en a la sala de premsa del RCDE Stadium.

Gestió emocional

“Insistim molt en això. Quan les dinàmiques són irregulars la situació emocional del jugador varia. Ho treballem ja que jugar partits en situacions com les que estem s’ha d’estar fort”.

Canvis amb Bordalás

“Ells vénen d’una dinàmica complicada però ens hem de centrar amb nosaltres. Si estem bé ofensivament i defensivament segur que sumarem els tres punts”.

Frustració personal?

“Soc una persona que mai se’n penedeix del què fa. Només busco solucions i cap situació esportiva mai m’ha fet dubtar de res. Estic segur de la meva feina, de la confiança dipositada pel club, dels jugadors que volen sortir de la situació en la que estan. Demà tothom es mereix els tres punts per tal d’apropar-nos als rivals, que també es juguen goal average i altres aspectes importants”, ha sentenciat

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)