Espanyol

Luis García: “No podem tirar la tovallola”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha valorat l’esforç dels jugadors en el duel contra el Sevilla i continua confiant en la salvació. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La derrota

“El partit d’avui ha de servir per adonar-nos que ens hem de defensar amb la pilota. Si no ens associem en atac, ens quedem enrere defensivament i això ens costa gols. Com més a prop estàs de la teva àrea, més errors pots cometre i el rival ho pot aprofitar. Des del minut 15 o 20 hem jugat, hem trobat espais i hem pogut capgirar el partit”.

“És un dia dur, però hem de continuar endavant i estar orgullosos de l’esforç dels futbolistes, que ha estat enorme. No és senzill capgirar el marcador aquí en tan poc temps. A la vegada estem tristos i responsabilitzats de la situació i que hem perdut el partit”.

El partit

“El que més m’ha agradat és la personalitat per associar-nos amb un 1-0 en contra i en la situació en què estem. El que menys, la por a perdre quelcom que no teníem”.

La situació de l’equip

“No ho veiem impossible. Hem de ser forts mentalment, saber en quina situació estem i quines són les nostres fortaleses. A partir d’aquí, lluitar cada dia com si fos l’últim. No entenc la vida, el futbol ni l’esport d’una altra manera i és el que intento transmetre als jugadors cada dia”.

“Cal continuar creient i treballant. M’han ensenyat això. S’ha de lluitar fins a l’últim segon de l’últim partit. Tot és possible. Queden cinc partits i estem a tres punts de la salvació. Tenim enfrontaments directes contra rivals que es troben en la nostra situació. No podem tirar la tovallola, no serveix de res i aquí no passarà perquè els jugadors estan conscienciats i dolguts per la derrota”.

Els canvis

“Hem posat tots els jugadors de bon peu en el primer temps i en el segon hem apostat pel físic. No ha sortit bé. Si haguéssim acabat 1-2 tot seria perfecte, però no és així. És responsabilitat meva. Ells han deixat tot el que tenien”.

“Brian Oliván arribava just, Darder estava cansat i no teníem pilota i els altres canvis també han estat per fatiga. Volíem refrescar l’equip”.

Adrià Pedrosa i el Sevilla

“No. Té un compromís brutal. Ha volgut participar després d’un any. Quan hi ha partits tan seguits, és normal que tingui molèsties després de tant de temps i que no estigui disponible”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)