Espanyol

Nico Melamed: “Contra el Barça ens juguem la vida”

El migcampista blanc-i-blau ha repassat el moment actual de l’equip pocs dies abans del derbi

El diumenge (21h) l’Espanyol s’enfronta a casa contra el Barça, en un partit que els hi pot donar aire o acabar d’enfonsar-los. Nico Melamed, amb un paper més protagonista des de l’arribada de Luis García, ha repassat la situació de l’equip pocs dies abans del derbi. “Hem de lluitar per aquest partit com pels altres, però amb el plus que és un derbi i ens juguem la vida”, ha admès després de catalogar l’enfrontament de “final” i dir que és “a vida o mort”. El migcampista català ha assegurat que per millorar “hem de centrar-nos en nosaltres mateixos” i “treballar cada dia per arribar el màxim preparats possibles”.

Melamed, que juga al conjunt blanc-i-blau des dels 12 anys, sap millor que ningú com és aquesta rivalitat amb l’equip veí. “Sé com són els derbis, n’he jugat des de ben petit. En aquesta ocasió és més important pel que ens juguem nosaltres”, ha explicat. Referent a l’afició, ha destacat l’ambient “espectacular” dels últims partits, i ha demanat que es repeteixi en el d’aquest cap de setmana. “Ens fan tot més fàcil. Contra el Getafe sentíem com si fóssim un jugador més amb el seu suport”, ha recordat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)