Espanyol

Sergi Darder: “No em plantejo que el Barça guanyi”

El capità blanc-i-blau parla en la prèvia d’un derbi en què l’Espanyol es juga la vida i els blaugrana poden ser campions de lliga

Sergi Darder ha atès els mitjans de comunicació amb motiu de la prèvia del partit contra el Barça. “Ja no tenim marge d’error”, ha admès. “Els derbis són sempre espectaculars, i aquest és una final per nosaltres. Hem de guanyar tant sí com no, i estic convençut que ho podem fer”, ha assegurat el capità blanc-i-blau abans de dir: “No em plantejo que el Barça guanyi”. Ha demanat als seus companys sortir “a morir” al camp: “No ens podem reservar ni un 1%”. “A mi m’és igual excedir-me”, ha avisat.

Sobre el plantejament del partit, Darder creu que “com més valents siguem millor” i que aquest any “hem competit contra tots”. No obstant això, ha admès que el problema ha sigut concedir massa en defensa. “Segurament guanyaran la lliga, però no aquesta setmana. No m’agrada que em celebrin els títols a la cara”, ha explicat.

Per acabar, s’ha adreçat a l’afició dient que “no hem estat a l’altura en moltes ocasions aquesta temporada” i opina que li deuen “una alegria a l’afició”. “Firmo salvar-me en l’últim segon de l’últim partit”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)