Espanyol

Mao Ye: “Demanem disculpes al món del futbol, no representen al nostre club”

Mao Ye, el conseller delegat de l’Espanyol ha volgut atendre als mitjans de comunicació a la conclusió del partit després de veure amb els seus propis ulls els aldarulls que s’han generat damunt de la gespa del RCDE Stadium mentre el Barça celebrava el títol de lliga. El xinès ha estat clar: “Volem demanar disculpes al món del futbol per aquests fets. No representen el nostre club i farem tot el possible perquè no es tornin a repetir aquests fets al nostre estadi”, ha dit Ye, que afegia: “Sempre hem pres les mesures de seguretat que pertoquen. Som estrictes i revisarem qualsevol tipus d’acció que hagi portat a aquesta situació”.

Sobre la situació delicada de l’equip, el CEO del club blanc-i-blau ha analitzat: “L’equip ha de lluitar fins al final. La situació és dolenta per culpa dels resultats esportius però hem de lluitar en les quatre jornades que queden”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)