Espanyol

Cada dia més difícil

La permanència. L’equip blanc-i-blau és a quatre punts de la salvació quan en queden dotze en joc

La situació és extremament delicada per a l’Espanyol. Després del derbi contra el Barça queda amb 31 punts, a quatre de la salvació, amb només dotze punts en joc. I això que la jornada va acompanyar, ja que de tots els rivals directes en la lluita per evitar el descens només el València (37) va guanyar. Van perdre l’Almeria (36 punts), el Cadis (35 punts), el Valladolid(35 punts) i el Getafe (34 punts).

El conjunt orientat per Luis García veu doncs la permanència més lluny i cada dia és més difícil perquè es van escapant oportunitats. I el calendari, a més, fa pujada. Diumenge (14 h) va al feu del Rayo Vallecano, on l’espera un conjunt que lluita per ser a Europa el curs vinent i amb l’exgolejador periquito RDT revitalitzat. Una desfeta a Vallecas pot resultar, depenent del que faci la resta d’involucrats en la lluita per no acabar a segona divisió A, pràcticament definitiva. I la majoria de rivals juguen a casa: el Getafe rep l’Elx; l’Almeria, el Mallorca; el València, el Real Madrid, i el Cadis i el Valladolid s’enfronten a terreny andalús. I, en tot cas, després, segueix sent difícil el que ve a l’equip blanc-i-blau: Atlético, a casa; València, a fora, i Almeria, a casa.

J. 35- RAYO V. - ESPANYOL
diumenge, 21/5 (14 h)
J. 36- ESPANYOL- ATLÉTICO
dimecres, 24/5 (22 h)
J. 37- VALÈNCIA - ESPANYOL
diumenge, 28/5 (19 h)
J. 38- ESPANYOL- ALMERIA
diumenge, 4/6 (19 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)