Espanyol

LaLiga denuncia la invasió de camp en el derbi

LaLiga ha fet oficial aquesta tarda en una nota informativa que ha denunciat davant del comitè de competició i la comissió d’antiviolència la invasió del camp que es va produir en l’Espanyol-Barça de diumenge passat mentre els jugadors blaugrana celebraven el títol de lliga sobre la gespa al final del partit. “Al finalitzar el partit, i durant la celebració del campionat de lliga per part dels jugadors del Barça en el terreny de joc, es va produir una invasió del mateix per part de més d’un centenar d’aficionats locals, havent d’intervenir tant el personal de seguretat privada del club com els andisturbis, produint-se certs danys materials rellevants associats a l’equipament tècnic de la producció del partit”, diu la nota informativa que ha emès LaLiga, en què assenyala que la gran majoria dels que van saltar el camp venien de la grada inferior del gol de Cornellà. A més, LaLiga també ha denunciat certs càntics que es van produir durant el partit com els de “Puta Barça”, “Barça merda”, “Chen, cabró, fora de l’Espanyol” i “Chen Yansheng fill de puta”.

Arran d’aquesta denuncia de LaLiga el comitè de competició haurà de decidir quines mesures pren, ja que inicialment l’àrbitre del partit De Burgos Bengoetxea no va reflectir res a l’acta sobre aquests fets. A més, la federació espanyola també ha obert un expedient extraordinari, i ara l’Espanyol s’exposa al tancament del RCDE Stadium.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)