Espanyol

Pol Lozano i el repte etern

Espanyol. El migcampista ve d’aconseguir tres ascensos consecutius a primera, però tot i això no té garantida la continuïtat en l’equip

Fa un mes i mig Pol Lozano, propietat de l’Espanyol, estava celebrant l’ascens a primera divisió amb el Granada després de guanyar 2-0 al camp del Leganés i aconseguir el títol de lliga de 2a divisió A. El migcampista de Sant Quirze del Vallès sap perfectament com se celebren aquests èxits, i és que ha aconseguit pujar a primera amb l’equip en què jugava les tres últimes temporades. Primer ho va fer el curs 2020/21 amb l’Espanyol, guanyant la lliga tenint un rol més secundari; després ho va fer amb el Girona el curs 2021/22, sent un jugador força important, i ho va acabar aconseguint el curs passat amb el Granada per igualar un registre de tres ascensos a primera consecutius que no aconseguia ningú des del davanter Dani Pacheco amb el Betis (14/15), l’Alavés (15/16) i el Getafe (16/17).

En aquest últim ascens, Pol Lozano havia arribat al Granada durant el mercat d’hivern després de no tenir protagonisme en el primer equip de l’Espanyol. Les lesions hi van tenir un pes important, però el migcampista només va jugar 13 minuts en quatre estonetes a les ordres de Diego Martínez. La sortida al gener estava cantada i en el Granada va tornar a demostrar un gran nivell, sent titular indiscutible fins al final de curs.

La història de sempre

Tot i el mèrit que té haver aconseguit tres ascensos consecutius a primera, i rendint a gran nivell fora de l’Espanyol, Pol Lozano està afrontant la pretemporada amb el dubte de sempre de si es comptarà amb ell pel primer equip o no. Si es queda, lògicament el repte que afrontarà serà el d’aconseguir el quart ascens consecutiu, cosa que gairebé el faria entrar al llibre dels rècords, però de moment el seu futur continua a l’aire. I és que en aquesta ocasió entra en joc un altre factor, perquè Pol Lozano acaba contracte al final de curs i si sap que no ha de ser protagonista podria forçar la sortida, ja que d’equips interessats a 2a divisió A no en falten. Després d’un tres de tres en ascensos, només faltaria.

En tot cas, la prioritat de Pol Lozano continua sent la de fer-se un lloc en l’Espanyol, però el migcampista és conscient que també ha de donar el millor de si mateix. “He de fer un pas endavant. Potser altres anys no et senties protagonista, però passen les temporades i has de tenir el seu valor”, va dir entre setmana amb un to d’exigència personal i de ganes de reivindicar la seva figura dins l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)