Espanyol

Sergi Gómez: “Tenim ganes ja de competir”

Els jugadors de l’Espanyol van tornar a la feina fa uns dies mentre la directiva treballa en les sortides i les arribades per a la nova temporada, un curs que “serà llarg i intens” segons opina Sergi Gómez, i que per això cal “donar la millor versió”. El defensa ha parlat avui amb el mitjans del club blanc-i-blau i ha afirmat que “la gent ha vingut amb moltes ganes i molta il·lusió i, sobretot, molt mentalitzada que l’objectiu està claríssim i que hem d’anar a per totes”.

Unes sensacions positives per mirar d’encarar “un any clau i molt important per al club” que confia en sortir endavant si tothom “rema amb força”. Gómez creu que les properes setmanes seran vitals pel fet de tenir temps “per preparar aquesta idea de joc tan marcada que té Luis García i que ja ens va mostrar a alguns jugadors la temporada passada”. “Tenim ganes ja de competir. Hem d’aprofitar aquests dies que ens queden de preparació per perfeccionar aquest model que tan ens agrada”, ha dit. Això sí, sense oblidar que “més enllà de la part futbolística, també és important la cohesió del grup i preparar molt bé aquesta unió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)