Espanyol

Pol Lozano: “L’Espanyol vol que segueixi, i jo també tinc el desig de seguir”

El jugador de Sant Quirze del Vallès acaba contracte el juny de l’any vinent, i es mostra tranquil i convençut per arribar a un acord amb el club per a la seva continuïtat

Un dels temes importants que té l’Espanyol sobre la taula és la renovació del jove jugador Pol Lozano, que ha tornat per quedar-se al primer equip, després de ser cedit al Girona i al Granada, i acaba contracte el juny del 2024.

La voluntat del migcampista de Sant Quirze del Vallès és seguir al club perico, i es mostra tranquil per la renovació: “L’Espanyol vol que segueixi, i jo també tinc el desig de seguir. El club m’ha fet una proposta, però encara hem de trobar un punt en comú. S’ha d’estar tranquil perquè els dos volem el mateix”.

Lozano afirma:  “Tots els anys que fa que treballo eren per moments com aquests, i acabar tenint oportunitats i continuïtat al primer equip”. El jugador es mostra il·lusionat i creu que aquesta temporada pot ser important per a l’equip: “L’Espanyol és un club que aposta pel futbol posicional, i jo crec que tinc els conceptes que l’entrenador necessita”. Lozano assegura confiar plenament en el seu tècnic, i també en els seus companys, de qui creu que poden ajudar tots a sumar, encara que n’hi hagi de molt joves. Pol Lozano diu que l’equip està entrenant a un nivell altíssim, però que “serà un any molt difícil i la plantilla necessitarem l’escalf de l’afició”. El desig del santquirzenc és pujar junts a Primera.

Lozano també ha parlat sobre dos dels noms propis d’aquesta temporada, com són Martin Braithwaite i el capità Sergi Darder. Sobre la polèmica generada fa uns dies del danès, Lozano diu que està entrenant bé, amb normalitat: “Al final crec que són qüestions personals, i cadascú decideix què fer. L’important és que està entrenant bé amb nosaltres”. Sobre el català Darder, Lozano comenta que no sap si seguirà o no, però que en tot cas no és ell qui n’ha de parlar, i que l’únic que pot afirmar és que “és un professional i entrena com el que més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)