Espanyol

Pol Lozano es queda per ser important

Espanyol. El migcampista, que acaba el contracte el 2024, assegura que només falta trobar “un punt en comú” per a la renovació

Pol Lozano ho té clar. Vol quedar-se a l’Espanyol per ser “una peça clau”. Així de contundent es va mostrar ahir el migcampista en la roda de premsa posterior a l’entrenament que es va fer a la ciutat esportiva Dani Jarque. El jugador, que va estar cedit al Girona la temporada 2021/22 i al Granada el curs passat, va insistir que el seu desig és quedar-se per convertir-se en un jugador important en els esquemes de Luis García. El de Sant Quirze del Vallès acumula tres ascensos consecutius, amb l’Espanyol, el Girona i el Granada. Aquest any té entre cella i cella tornar a portar el club blanc-i-blau a primera. “Cada any he tingut ganes de quedar-m’hi. Aquest any, per l’estil de joc que hi ha, potser encaixaré més en el bloc, però al final es tracta de sumar i de pujar a primera divisió tots junts.”

El migcampista també va anar més enllà i va assegurar que vol seguir més anys lligat a l’Espanyol. Lozano va explicar que el club li ha proposat allargar el contracte, que acaba el 2024, i que només falta trobar “un punt en comú”. “El club em va dir que volia que continués i jo també ho vull. Aquests dies s’ha fet una proposta. Hem d’estar tranquils, perquè tots volem el mateix. Queda molt, encara falta mercat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)