Espanyol

Ramis: “És una jornada important”

L’Espanyol visita l’Eibar, un rival directe en la lluita per a l’ascens. El tècnic blanc-i-blau, Luis Miguel Ramis, confia en oferir a fora una imatge similar a la de casa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Què fer per guanyar?

“A fora ens falta el que fem a casa. Si tu analitzes els partits, veus que a fora no som tan fluids amb pilota i no tenim el mateix pes. Hem comès més errors d’atenció a fora i ens han penalitzat més coses. Hi ha circumstàncies que hem d’anar eliminant i assemblar-nos més a aquest equip que fa treballar el rival. Tot això es tradueix en confiança”.

El partit de demà

“Sabem que és un partit clau i els jugadors així ho han expressat. Som conscients que cada cop queda menys. Res quedarà decidit ara, però és veritat que és una jornada important perquè, a més, hem d’oferir un bon nivell a fora i no hi ha millor manera que fer-ho davant un rival com l’Eibar”.

“Podem tenir maduresa fora de casa i ho intentarem demostrar demà. S’enfronten dos molt bons equips. Ells intentaran fer valdre el factor casa i sumar punts que l’allunyin, i nosaltres el fet de posar-nos per davant. És il·lusionant situar-nos en posicions d’ascens directe. És el que perseguim i demà tenim una nova oportunitat. Si guanyem, donaríem continuïtat i podríem créixer”.

L’Eibar

“Té una bona estructura, bons jugadors, diferents estructures i capacitat d’arribar a l’àrea. Són un equip molt complet i estan amb confiança a casa. Però nosaltres també tenim bones característiques i esperem veure un partit bonic, competit i acostar-nos al que vol em ser. Si és així, podem posar-li les coses difícils”.

Braithwaite i Puado, apercebuts

“No ho tenim massa al cap. Són jugadors amb experiència i que saben gestionar-ho. Si es dona el cas que els podem protegir, ho farem, però cal esperar a veure com van els partits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)