Espanyol

L’Espanyol es deixa empatar en el 90’ contra el Tenerife (1-1)

Manolo González s’ha estrenat davant la seva afició amb un empat agredolç contra el Tenerife (1-1). En un duel on els blanc-i-blaus han estat negats de cara a porteria, finalment han trobat el premi en el minut 84 amb un gol de Gragera. Quan semblava que aconseguirien la segona victòria consecutiva, s’han deixat empatar en el 90’. Gerro d’aigua freda per a un equip que ha tornat a desaprofitar una oportunitat d’or per situar-se, provisionalment, en posicions d’ascens directe.

El Tenerife ha sortit al terreny de joc valent i amb una marxa més, fent-se amb la possessió de la pilota i arribant amb més perill i claredat a l’àrea de Joan Garcia. Per la seva banda, l’Espanyol esperava al darrere per sortir al contraatac i sorprendre el rival, com ho ha intentat fer Aguado amb un xut llunyà des del mig del camp que ha aturat sense problemes Juan Soriano (4’). Abans, Omar El Hilali havia estat providencial tallant l’arribada de Waldo, que ja trepitjava àrea. La primera més clara del conjunt blanc-i-blau ha arribat en el minut 12, amb un xut des de la frontal de Pol Lozano que ha sortit molt centrat. Nacho ha respost amb una rematada de primeres al segon pal que ha marxat lleugerament desviada (18’). En el tram final de la primera part, Paudo ha disposat de dues ocasions molt clares per avançar al conjunt periquito. Primer, s’ha fet amb un refús en el cor de l’àrea i, amb tot a favor, ha enviat l’esfèrica als núvols (36’). Minuts més tard, Soriano ha hagut de volar per refusar una molt bona rematada del davanter blanc-i-blau (44’). S’ha arribat al final de la primera part amb taules en el marcador. L’Espanyol ha acabat millor, però ha faltat més contundència i encert en els metres finals.

Amb els mateixos 22 protagonistes sobre la gespa, la segona part ha arrencat igual que el final de la primera. L’Espanyol, amb la pilota als peus i portant el ritme del joc, intentava finalitzar les jugades, però sense encert. Aguado ha provat sort des de fora de l’àrea, però el seu xut ha marxat molt desviat (48’). Els de Manolo González buscaven tancar el rival a la seva àrea, però les ocasions clares no arribaven. Amb el pas dels minuts, el duel ha anat abaixant de ritme, i cap dels dos equips aconseguia inquietar la porteria rival. Gaston, amb una pilota morta en el punt de penal, ha perdonat el gol (82’). La defensa del Tenerife, providencial. Finalment, qui no ha perdonat el gol ha estat Gragera, que s’ha estrenat aquesta temporada com a golejador amb la samarreta blanc-i-blava. En el 84’, a la sortida d’un córner, ha caçat una pilota dins l’àrea per situar l’1 a 0 en el marcador. En el 90’, gerro d’aigua freda per a tota la parròquia blanc-i-blava. El Tenerife, que no havia fet absolutament res en la segona part, ha igualat l’electrònic a pilota aturada. Gol de Sergio González, que ha aprofitat la passivitat de la defensa per rematar a plaer.