Espanyol

M. Pochettino

Tècnic de l'Espanyol

«Per tercera vegada el porter local ha estat el millor»

Mauricio Pochettino va reiterar el seu discurs de felicitat que ha anat fent al llarg de la temporada tant en els partits a Cornellà-El Prat com en els desplaçaments. Ahir, el resultat va acompanyar per primera vegada fora de casa, però l'argentí estava igual de feliç que en els anteriors duels malgrat haver sortit derrotat. «Hem fet bons partits fora de casa en aquest inici de lliga i l'exemple clar és que avui, per tercera vegada, el millor jugador del rival ha tornat a ser el porter. Hem tingut oportunitats com per ampliar el marcador, però ens emportem una victòria justa i merescuda», va argumentar. Malgrat que l'Espanyol feia més de deu anys que no guanyava a territori mallorquí, el tècnic no considera un triomf històric el d'ahir malgrat fer-ho, a més, amb deu jugadors. «No és un triomf històric, no se li ha de donar tanta importància però he de felicitar tots els jugadors perquè avui hem estat superiors a un bon Mallorca. Hem d'estar satisfets per com ha anat el partit. Era difícil treure-li un resultat positiu a aquest Mallorca. Aquesta victòria ve a confirmar el que estem fent, però cal tenir els peus a terra i pensar ja en el Llevant.»

Igual de satisfet se n'anava Daniel Sánchez Llibre de l'Iberostar Estadi. «Només marxo decebut per l'expulsió d'Osvaldo.» En zona europea, el president periquito vol ser positiu. «Jo somio sempre. Hem de somiar.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)