Internacional

El Brasil tomba Costa Rica en el temps afegit (2-0)

Grup E. Els gols del blaugrana Coutinho i de Neymar, en els minuts 91 i 95, eviten que la ‘canarinha’ torni a empatar en un duel en què el VAR ha corregit un penal mal assenyalat a favor de l’equip de Tite

El que no han fet en els 90 minuts reglamentaris ho han aconseguit en el temps afegit: el Brasil ha guanyat, aquest migdia, el seu primer partit al mundial amb un gol de Coutinho en el minut 91 i un altre de Neymar en el 95. Al davant hi havia Costa Rica que, tot i que ha resistit molt dignament, no ha pogut evitar la segona derrota en la lligueta, que l’envia cap a casa.

No ha brillat la selecció canarinha en la primera part, mancada de ritme i d’energia. De fet, l’oportunitat més clara ha estat per al seu rival, en un contracop. Després del descans, però, s’ha pogut veure una altra versió de l’equip de Tite, que ha posat setge a la porteria d’un encertat Keylor Navas des del principi i que ha disposat d’ocasions molt clares. Gabriel Jesus, Coutinho i Neymar han estat a un pam del gol, i el VAR ha contradit un penal xiulat per Kuypers, de González sobre Neymar, abans que el partit arribés als minuts d’afegit. Ha estat aleshores quan el partit s’ha decantat del costat dels brasilers. Primer, en una acció combinada entre Firmino, Gabriel Jesus i Coutinho, que el blaugrana ha combinat, signant el seu segon gol en el mundial. I, després, en una jugada coronada per Neymar quan Costa Rica ha sortit obertament a l’atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)