Internacional

Els jugadors de la Premier es neguen a entrenar-se

Premier League. Mostren la seva por amb el protocol de la lliga i la patronal envia un missatge clar: “O es juga ara o s’arrisquen al fet que no hi hagi futbol l’any vinent”. Avui reunió decisiva per desbloquejar la situació

Les gran estrelles de la Premier League han comunicat als seus clubs que es negaran a tornar als entrenaments el dilluns. Així ho apunta el Daily Mail. El jugadors tenen por al coronavirus i fins que la situació no es normalitzi no volen tornar a exercitar-se. Alguns jugadors com Sergio Agüero o Danny Rose ja han comentat els seus dubtes en públic però sembla que la sensació de temor ha anat una mica més enllà. Un dels motius principals que han portat els futbolistes a adoptar aquesta mesura és el poc que se’ls està tenint en compte en aquesta negociació per al retorn de les competicions. Això, unit a la por de caure contagiats i les conseqüències que puguin patir, ha provocat que vulguin retardar el retorn de la competició. A més a més, els futbolistes consideren que el control sanitari que se’ls ofereix no és suficient per garantir la seva seguretat i desconeixen com es resoldria si hi hagués un repunt de positius dins dels equips i com afectaria això al final de la competició.

Reunió clau.

La Premier League ha enviat una missatge clar a tots els futbolistes: “O es juga ara o s’arrisquen al fet que no hi hagi futbol l’any vinent”, deia un destacat membre de la patronal en declaracions que recull ’The Telegraph’. La clau de tot serà avui quan els dos bàndols es veuran les cares per buscar una solució. El govern britànic ha donat llum verda a la competició perquè pugui tornar el mes de juny però ara mateix és una incògnita saber si tornarà o no la Premier League per la posició dels futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)