1a divisió

La presència de públic, a les mans del CSD

Esport professional. El consell de ministres ha aprovat un Real Decret que dona plens poders al CSD sobre la decisió de permetre públic a les grades a les lligues de futbol i bàsquet

El govern d’Espanya, a través del consell de ministres, ha aprovat un Real Decret en què deixa a les mans del Consejo Superior de Deportes la decisió sobre permetre públic a les grades en la tornada de la primera i la segona divisió de futbol i la fase final de l’ACB. “En el Real Decret aprovat pel consell de ministres apareix que s’ha de garantir la igualtat de la competició, no pot haver-hi públic en uns llocs i en altres no. S’ha de jugar amb les mateixes condicions en tots els estadis”, ha explicat el ministre de Sanitat, Salvador Illa. Alguns mitjans han apuntat que a partir del 29 de juny, el CSD pot permetre que hi hagi un 30% de públic en els estadis però Illa no ha fet referència sobre dates concretes ja que, segons ell, tot està en mans del Consejo Superior de Deportes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)